Ervaringen

“We vonden de cursus heel fijn. Daphne heeft een prettige stijl en een fijne, rustige voorleesstem. 
De cursus heeft ons veel technieken gegeven voor een positieve bevalling en we vonden het ook heel leuk om het samen te doen.”
 
 Elske en Marijn

“We hebben in deze cursus echt zo veel meer handvaten gekregen dan bij de zwangerschapscursus die we voor ons eerste kindje hadden gevolgd. Heel fijn want we kunnen hier echt mee aan de slag en ook heb ik het gevoel dat ik nu beter aan mijn man kan uitleggen wat ik wel en niet fijn vind. Ik heb na de cursus al veel meer vertrouwen in mijn tweede bevalling. Nu lekker thuis verder oefenen.” 
 
 Kim en Willem 

“Ik kijk enorm fijn terug op mijn bevalling. Ik heb een mooie badbevalling gehad en alles ging heel soepel. De tips waren heel fijn en vooral het werken met affirmaties heeft mij heel goed geholpen. Ik kreeg daardoor echt vertrouwen in plaats van mijn eerdere angsten. Echt dank daarvoor.”
 
 Lisa en Bart  

“Mijn vriend was heel sceptisch vantevoren maar hij was aangenaam verrast omdat hij nu echt een duidelijk beeld heeft van hoe hij mij kan ondersteunen tijdens de bevalling. Ik vond het heel fijn dat ik met mijn twijfels en zorgen aan de slag kon. We moesten eerst wel wennen aan het samen oefenen maar achteraf gezien was dat ook wel heel fijn en heel waardevol.”
 
 Monique en Simon

“Super om even samen te zijn en ook even samen op de baby te focussen. We hebben al een kindje dus we kwamen er nu toch wel achter dat we dat nog niet echt gedaan hadden. Veel fijne tips en technieken geleerd en ook fijn om alvast met elkaar te oefenen. Ik weet nu hoe ik weer, met behulp van Rolf, mijn kalmte en focus terug kan krijgen tijdens de bevalling mocht ik er even uitschieten en dat is een hele geruststellende gedachte.”

Meike en Rolf