Over mij 

Hypnobirthing Zutphen

Mijn naam is Daphne Lobry. Ik heb zelf 2 lieve kindjes van 6 en van 4 jaar oud. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje zag ik enorm op tegen de bevalling. Ik heb toen echt van alles aangegrepen om grip te krijgen op mijn angst: een cursus zwangerschapsyoga, een cursus mindfulness voor zwangere vrouwen en een open dag in het ziekenhuis. Ik had een doula ingehuurd en uiteindelijk deed ik ook de Mucha Mama 1-dags cursus.

Tijdens de Mucha Mama cursus kwam ik erachter dat hypnobirthing helemaal niet zweverig was, maar juist heel praktisch. Er viel een hoop op zijn plek en ik kreeg eindelijk het vertrouwen dat ik mijzelf wel door de bevalling heen kon slaan.

Ik kijk op mijn beide bevallingen met een positief gevoel terug. Ik heb het echt ook als heel fijn ervaren om de bevalling samen met mijn partner te beleven en mij omringd te voelen door een fantastisch team (partner, doula en verloskundige).

In mijn omgeving zag en hoorde ik nog steeds zo veel verhalen van vrouwen die niet tevreden terugkijken of er zelfs een trauma aan over hielden. Ik vond dat zo jammer en heb daarom besloten dat ik deze Mucha Mama tools en tricks wilde doorgeven. Zodat andere vrouwen ook met een positief gevoel terug kunnen kijken op hun bevalling en zo een mooie start voor en met hun kindje krijgen.